Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

#VaadiFaktat: Tampere

huhtikuu 5 @ 10:00 am - 6:00 pm

Tervetuloa VaadiFaktat-kiertueen suureen eurovaalipaneliin Tampereen yliopiston Väinö Linna -saliin perjantaina 5.4.2019 kello 14:00-16:00.

Eurovaaliehdokkaiden paneelissa käsitellään tulevaisuuden työmarkkinoita. Miten työvoiman vapaa liikkuvuus toteutuu tulevaisuudessa? Miten digitalisaatio ja muut megatrendit muuttavat työmarkkinoita Euroopassa?

Paneelin järjestävät Eurooppalainen Suomi ry, Eurooppanuoret (JEF-Finland), SAK – Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK, Akava ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK sekä kampanjan mediakumppani Uusi Suomi.

Paneelin vahvistuneet osallistujat:

Iiris Suomela, Vihreät
Mia Haglund, Vasemmistoliitto
Jaana Ylitalo, SDP
Kimmo Sasi, Kokoomus
Olli Kotro
, Perussuomalaiset
Björn Bonsdorff, RKP
Esa Erävalo, KD
Arto Pirttilahti, Keskusta

Paneelin juontaa Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko ja paneeli streamataan suorana Uuden Suomen verkkosivuille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 3.4.2019 tämän linkin kautta.

VaadiFaktat: Tampere | 5.4.2019

#VaadiFaktat-kampanjan kiertue jatkaa kierrostaan ja saapuu Pirkanmaan pääkaupunkiin eli Tampereelle perjantaina 5.4.2019.

Suuren EU-vaalipaneelin ohella VaadiFaktat-kiertue järjestää vaalitorin Tampereen yliopiston pääaulassa kello 10:00-13:00. Tule tapaamaan ehdokkaita ja keskustelemaan Euroopan tulevaisuudesta. Tilaisuus on avoin yleisölle.

Kutsumme mukaan myös kaikki Opiskelijoiden ilmastolakko Tampereella -tapahtumaan osallistuvat opiskelijat. Nyt on oiva hetki keskustella meppiehdokkaiden kanssa ilmastonmuutoksen torjunnasta EU-tasolla!

Kello 14:00-18:00 VaadiFaktat-kampanjan järjestäjät ja ehdokkaat ovat tavattavissa Koskikeskuksen aukiolla. Ohjelmassa on luvassa muun muassa 27 totuutta EU:sta kilpailu ja eurovaaliehdokkaiden haastatteluja.

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!

***

Euroopan parlamentin rahoittama hanke. Kampanjan sisältö ja mielipiteet ovat sen toteuttajien omia eivätkä sido Euroopan parlamenttia.

Ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen rahoittama hanke. Kampanjan sisältö ja mielipiteet ovat sen toteuttajien omia eivätkä sido Ulkoministeriön Eurooppatiedotusta.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 5
Aika:
10:00 am - 6:00 pm

Tapahtumapaikka

Tampere
Tampere, Finland + Google Map

Järjestäjä

#VaadiFaktat